Search

Des de la Federació Internacional de les ACAT estem donant suport al projecte Shadow Games per tal de protegir els nens i nenes migrants que arriben a Europa sense acompanyar.

Segons la OIM (Organització internacional de Migracions), 1 de cada 8 persones migrants és un nen/a. Alguns d’aquests infants es veuen obligats a fugir del seu país i es troben sols en un difícil viatge per Europa. Aquests infants són particularment vulnerables, enfronten molts obstacles en el camí i, sovint, són sotmesos a tortures i abusos.

Sobre aquesta greu situació totes les ACAT fem una campanya entorn del 10 de desembre Dia Internacional dels Drets Humans.

 

Una de les accions és la signatura del manifest que ha introduït Shadow Games dins la plataforma CHANGE.org amb una carta adreçada a 5 autoritats de la Unió Europea, entre elles la Sra. Úrsula Von Der Leyen. I us adjuntem l’enllaç per si voleu signar i compartir-lo amb altres persones.

Més avall us copiem la traducció de la petició, doncs només és en francés, anglès i altres llengües de la UE, no en català ni castellà.

 

PER SIGNAR, seguiu l’enllaç:  https://chng.it/5yS58FR4Nm

 

També us recordem que, afortunadament, l’Estat espanyol, recentment ha canviat la llei d’Estrangeria per afavorir la protecció i integració d’aquests nens i adolescents. Al nostre proper butlletí ACAT us informarem amb més detall ja que la nostra ACAT ha col·laborat amb altres entitats a tal fi.

 

Si voleu saber més del projecte SHADOW GAMES ho trobareu a :

Shadow Games  https://shadowgame.eu/en/homepage/

 

I una darrera cosa, MOLT IMPORTANT si sou a les xarxes socials:

Si algú de vosaltres sou a xarxes socials (Facebook, Twitter, …)  si us plau RESPONEU a aquest missatge i us enviarem un arxiu en francès o bé el traduirem, sobre com fer per donar suport a aquesta campanya a les xarxes

2 respostes

  1. Hola, estic molt d’acord amb aquesta campanya. Tinc Twitter. Què puc fer?

  2. Hi han altres entitats adherides a aquesta campanya? Si és així és pot saber quines són? Moltes gràcies!