Search
Imatge 1 fila.a

ENTITATS

A tal efecte, col·laborem habitualment amb diferents entitats i, ocasionalment, amb altres grups o plataformes que treballen per casos concrets als que creiem que cal donar-hi suport.

Pertanyem a l’OMCT i la seva xarxa SOS-Tortura i participem a l’Observatori per la protecció de les defensores dels drets humans de l’OMCT i la FIDH; a nivell estatal amb la Coordinadora per a la Prevenció i Defensa de la Tortura; a Catalunya amb Justícia i Pau i Memòria contra la Tortura, entre altres. I hem anat col·laborant amb diferents esdeveniments com, per exemple, el Fòrum Social Català i el Fòrum Català de Teologia i Alliberament.

Comitè França de suport a l’historiador Maâti Monjib i a tots els presos polítics i d’opinió al Marroc:

Escriu als periodistes empresonats al Marroc

És una possible acció que oferim als nostres associats: escriure als presos al Marroc, per donar-los suport. Adjuntem a continuació el missatge que hem rebut del Comitè França de suport a l’historiador Maâti Monjib i a tots els presos polítics i d’opinió al Marroc:

El Comitè França de suport a l’historiador Maâti Monjib i a tots els presos polítics i d’opinió al Marroc els convida a escriure als detinguts Omar Radi, Soulaiman Raissouni, Taoufik BOUACHRINE i Réda BENOTMANE. Es tracta d’enviar-los un missatge de suport per dir-los precisament que no estan sols i mostrar a l’administració penitenciària que no s’oblida als presos polítics. Per a fer-ho, no oblidin esmentar al costat del sobre la vostra adreça, en cas contrari el correu mai es lliurarà al detingut.

Aquestes són les adreces:

Omar RADI,
Numéro d’écrou n° 5359
Prison locale Tiflet 2
Tiflet 15400 MAROC

Soulaiman RAISSOUNI
Numéro d’écrou 91154
Prison Locale Ain Borja
Derb al kabir
Casablanca

Taoufik BOUACHRINE
numéro d’écrou 21313 [1]
Prison locale El Arjat 2 [1]
Salé Maroc

Rida BENOTMANE
Prison locale Al Arjate1 pavillon A
1, num d’écrou 42082
Salé Maroc

Paris, 04/01/2023
Comitè França de suport a l’historiador Maâti Monjib i a tots els presos polítics i d’opinió al Marroc